Nieuws

GiessenlandenNet: de laatste ontwikkelingen

Glasvezel Buitenaf stuurt ongevraagd afspraakbrieven naar inwoners Arkel voor aansluiting glasvezel op niet-bestaand netwerk

14 June 2019 | Nieuws

Glasvezel Buitenaf stuurt ongevraagd afspraakbrieven naar inwoners Arkel voor aansluiting glasvezel op niet-bestaand netwerk

Klanten van GiessenlandenNet zijn in verwarring gebracht door een afspraakbrief om aangesloten te worden op een niet bestaand glasvezelnetwerk van de commerciële partij Glasvezel Buitenaf.

Naar alle waarschijnlijkheid is het een administratieve blunder van Glasvezel Buitenaf en is er iets mis gegaan met de adressering van afspraakbrieven. Uit navraag blijkt dat medewerkers van de servicedesk van Glasvezel Buitenaf ook onbekend zijn met deze afspraakbrieven.

Belangrijk:

Klanten van GiessenlandenNet hebben al een glasvezelaansluiting. Deze afspraakbrief van Glasvezel Buitenaf heeft geen betrekking op uw bestaande aansluiting. U hoeft dus niet in te gaan op de afspraakbrief. Het aangaan van de betreffende afspraak met Glasvezel Buitenaf en het akkoord geven voor de aanleg van nog een aansluiting brengt financiële verplichtingen richting Glasvezel Buitenaf met zich mee.

Bent u geen klant van GiessenlandenNet en overweegt u een abonnement bij Glasvezel Buitenaf? Er ligt geen glasvezelnetwerk van Glasvezel Buitenaf in onze gemeente. Mochten zij dit wel aan gaan leggen, dan adviseren wij u om eerst onderzoek te doen naar het prijsniveau. De eigen bijdrage die door Glasvezel Buitenaf wordt gevraagd ligt vele malen hoger dan de eigen bijdrage die door GiessenlandenNet wordt gevraagd. Daarnaast brengt Glasvezel Buitenaf een eenmalige vastrechtvergoeding in rekening ten bedrage van € 1.900,-.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met GiessenlandenNet, via telefoonnummer 0183-74 56 16.