Nieuws

GiessenlandenNet: de laatste ontwikkelingen

Nog meer nieuwe zenders in het basispakket van Solcon TV!

23 July 2019 | Nieuws

FOX Sports 1, Dreamworks, Disney Channel én de Vlaamse kookzender njam! Vanaf nu in het basispakket bij Solcon.

FOX Sports 1 in het basispakket!
FOX Sports 1 is vanaf vandaag te zien in het basispakket bij Solcon. Op FOX Sports 1 kijkt u naar diverse Eredivisiewedstrijden op kanaal 14. Volg o.a. de wedstrijden van Ajax, PSV of Feyenoord.

De FOX TV-zender
FOX is verhuisd van kanaal 14 naar 16.

Dreamworks
Voor kleine (en grote) kinderen is er vanaf nu ook het kanaal Dreamworks! Bekend van films zoals Shrek en Kung Fu Panda. Dreamworks is te zien op kanaal 23.

Disney Channel
De zender voor de hele familie. Kijk elke dag Disney Channel voor de leukste, grappigste en nieuwste series en films, op kanaal 18.

Ontdek Bourgondisch België op njam!
Wilt u de enige echte Belgische wafel of pannenkoek zelf bakken? Het ultieme geheim achter Vlaams stoofvlees met friet ontdekken? Dan zit u gebakken bij het nieuwe Vlaamse kookkanaal njam! Te zien op kanaal 39.

FOX Sports
Solcon heeft een nieuw FOX Sports pakket. Met FOX Sports ontvangt u 6 sportzenders met o.a. live wedstrijden uit de Eredivisie, Bundesliga en de top tennistoernooien. Voor € 12,99 per maand.

U leest nog meer over de nieuwe zenders op www.solcon.nl/zenderwijzigingen. Hier vindt u ook het complete zenderoverzicht.

Ontdek het nieuwe FOX Sports www.solcon.nl/foxsports.