Nieuws

GiessenlandenNet: de laatste ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen glasvezelnetwerk Giessenlanden

23 March 2018 | Nieuws

GiessenlandenNet rondt momenteel met de laatste aansluitingen de uitrol van haar netwerk af. Tegelijkertijd zijn wij nog volop bezig met de doorontwikkeling van het glasvezelnetwerk in Giessenlanden.

Nieuwe providers
Het aantal providers dat naast Solcon gebruikmaakt van het glasvezelnetwerk zal worden uitgebreid. Een van de mogelijke providers is KPN. Dat betekent meer keuzevrijheid voor de huidige gebruikers van GiessenlandenNet. Binnenkort volgt meer informatie over het uitgebreide pakket van providers.

Internet Only
Er valt binnenkort nog meer te kiezen. GiessenlandenNet werkt namelijk aan het aanbod van een Internet Only abonnement. Kijkt u zelf maar weinig tv of maakt u vooral gebruik van diensten zoals Netflix, YouTube en Spotify? Dan is een ‘internet-only’ abonnement van GiessenlandenNet interessant. Zeker wanneer u vooral met uw mobiele telefoon belt en ook geen vaste telefoonlijn nodig hebt.

Zorg op afstand
Zorg op afstand wordt steeds belangrijker. Ook zorginstellingen in Giessenlanden kunnen nu deze vorm van zorg aanbieden omdat deze volledig afhankelijk is van het internet. Glasvezel zorgt voor een stabiele en snelle internetverbinding zodat u verzekerd bent dat alles goed verloopt. Beeldbellen tussen arts en patiënt is bijvoorbeeld alleen mogelijk met een snelle internetverbinding.

Omroep Molenlanden?

Ons netwerk is een open netwerk. (Sport)verenigingen, kerken en maatschappelijke organisaties in onze regio kunnen van het netwerk gebruikmaken. Via haarscherp beeld en geluid kunnen ze hun activiteiten delen met iedereen in Giessenlanden. Dat betekent wedstrijden van de lokale sportvereniging of de kerkdienst thuis volgen op uw tv of computer. Wij zijn benieuwd wie als eerste het initiatief neemt voor de oprichting van een eigen kanaal in de nieuwe gemeente Molenlanden!