Nieuws

GiessenlandenNet: de laatste ontwikkelingen

Ervaar het internet van de toekomst

22 November 2019 | Nieuws

Als inwoner van Giessenlanden staat u voor een belangrijke keuze.

Die gaat over internet nu én in de toekomst. U heeft nog de kans om – net als de meesten van uw buren – te kiezen voor een supersnelle, krachtige en betrouwbare glasvezelverbinding. Op 26 en 30 november vertellen onze medewerkers u hier graag meer over. Medewerkers van Solcon en GiessenlandenNet zijn tussen 10.00 – 16.00 uur aanwezig op de Kerkweg 4 in Giessenburg. U kunt beide dagen vrijblijvend binnenlopen wanneer u dat wilt. Bent u erbij?

Toekomstbestendig internet
Het huidige koperen kabelnetwerk in Giessenlanden is verouderd. Daardoor kan het onze snel toenemende internetbehoefte op termijn niet aan. Denk aan gezinnen waar meerdere mensen tegelijk gebruik maken van internet, TV kijken en gamen. Of zorg op afstand, waardoor senioren langer thuis kunnen wonen. En bedrijven die steeds verder digitaliseren. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat glasvezel het snelst en meest stabiel is van alle internetverbindingen.

Aansluiten = eenvoudig
Het goede nieuws: bij u in de straat ligt glasvezelkabel. U hoeft zich alleen nog aan te melden om toegang te krijgen tot het snelste en betrouwbaarste internet. In de bijgesloten folder vindt u meer informatie over onze pakketten en diensten.

Ervaar het zelf
Tijdens de inloopdagen geven onze glasvezel-experts antwoord op al uw vragen. Ook kunt u met eigen ogen Solcon-diensten ervaren, zoals interactieve televisie. En als u wilt, helpen we u met overstappen. Natuurlijk zorgen we voor een kopje koffie en iets lekkers. We hopen u te ontmoeten in Giessenburg.